Anda pelawat yang ke :-

08 July 2012

please GO !







Assalamualaikum ...
okeh okeh okeh. rileks k tasya. tolongla matang. tolongla bersangka baik.
firstly. terima kasih sangat sebab layan aku macam sampah. second, terima kasih sebab buat aku jadi kuat,tabah. and last.. terima kasih sebab buat aku jadi cool. walaupun aku memang tak cool.


sifat manusia memang susah kalau nak didefinisikan. bagi aku, manusia memang complicated. aku tak paham kau. kau pun for sure tak paham aku. kita fair. aku harap aku dapat buang kau jauh-jauh. sorry. bukan kehendak aku.


tapi aku rasa tak kuat bila kau depan aku. serius rasa macam nak ambil bantal then baling kat kau. rasa macam nak lari rumah. rasa macam.. nak peluk kau. and menangis. sebab aku cuma nak kau tahu yang aku rindu sangat persahabatan. sebab aku sangat menghargai ikatan ini. lagi frust dari hilang boyfrend kot :'(


aku tak mahu hipokrit lagi. berpura-pura okey walaupun aku sangat tak okey. kau tahu tak kita sebenarnya berdrama!


 hey ~ stop it please. kenapa kau suka. aku benci sangat. aku benci kau jugak. kau buat aku lagi terseksa bila kau senyum. weyh! kau betul-betul oke ? atau kau memang tak okey? macam mana kau boleh senyum sedangkan aku macam nak tampar diri sendiri? okeeyy aku kuat. kau uji aku kan? tengok sekarang. aku tegur semua orang. aku senyum sepanjang hari. kau nampak aku okey sangat kan? yes. aku okey sangat. kau boleh pergi sekarang. aku suka nie. kau jangan risaukan aku lagi. aku boleh jalan sorang-sorang. sweetkan aku? tapi pahit sangat perasaan aku sekarang. tapi. for sure kau tak tahu and takkan tahu. 


sebab. kau belum kenal aku. aku pun tak kenal kau. bye!

No comments: